Juureva Joukko

Yleinen

Välittämisen tärkeys

Välittämisen tärkeys

Projektinvetäjäkin jalkautui tällä viikolla maakuntaan ja kävi kertomassa uusmaalaisille viljelijöille Välitä viljelijästä -projektista ja Tarmo -hankkeesta. Tieto taisi tulla tarpeeseen, sillä käsiä ei noussut pystyyn, kun kysyin projektin tunnettuudesta. Pääsin siis kertomaan hyvinvointihankkeista uudelle kuulijakunnalle.

Tai nousihan salissa yksi käsi: kansanedustaja Eerikki Viljanen tunsi asian. Tilaisuuden tauolla lobbasin häntä hyvän asian puolesta. Olipa hienoa, että hän piti asiaa niin tärkeänä, että otti sen esille vielä omassa puheenvuorossaan ja lupaili työlle jatkorahoitustakin. Toivottavasti tämä lupaus toteutuu.

Tarvettahan tälle työlle on. Sen projekti on jo osoittanut. Maaliskuun loppuun mennessä Mela on myöntänyt jo yli 200 ostopalvelusitoumusta. Projektin ja maakunnallisten hankkeiden toimesta on tehty noin 350 tilakäyntiä, tavattu yli 500 maatalousyrittäjää ja annettu apua hyvin monenlaisiin ongelmiin. Apua tarvitaan kuitenkin edelleen.

Välitetään sanaa projektista ja välitetään toisistamme!

Jätä kommentti

Suosituimmat artikkelit

Saman aihepiirin kirjoitukset

Uusimmat kirjoitukset

Mela eli Maatalousyrittäjien eläkelaitos hoitaa maaseudun yrittäjien sekä apurahansaajien sosiaaliturvaa kattavasti ja tehokkaasti. Mela tarjoaa viljelijöille, kalastajille, poronhoitajille ja metsänomistajille sekä apurahansaajille monipuolista turvaa eri elämäntilanteisiin.