Juureva Joukko

Yleinen

Tee jokaisesta päivästä työturvallisuuspäivä!

Tee jokaisesta päivästä työturvallisuuspäivä!

Kansainvälistä työturvallisuuspäivää vietetään tänään torstaina 28.4.2016. Päivä on maailmanlaajuinen ja järjestyksessä jo 21.

Kiinnitä huomio työturvallisuuteen. Tee jokaisesta päivästä työturvallisuuspäivä!

Mela evästää sinua työturvallisuusasioissa

Tietokortit
Melan työvahinkojen ennaltaehkäisystä muistuttava tietokorttisarja kokoaa työhön liittyvät riskit ytimekkäästi yhteen ja muistuttaa, miten tapaturmilta ja liialta kuormitukselta voi välttyä. Korttisarja sopii hyvin myös opetuskäyttöön

Korteissa käsitellään putoamista, liukastumista, kuulovaurioita, turvallisuutta konetöissä, eläinten turvallista käsittelyä, nostamisen riskejä sekä istumisen terveyshaittoja.

Työturvallisuusesitteet
Työturvallisuusesitteet
 valottavat maatalouden työturvallisuusriskejä ja neuvovat turvallisiin työtapoihin lyhyesti ja ytimekkäästi. Esitteissä on runsas kuvitus.

DVD-elokuvat
Elokuvat neuvovat ja motivoivat eloisasti turvallisuusasioissa. Ranka-elokuva kannustaa ergonomian huomioonottamiseen jo nuorena. Naapurit-elokuva innostaa huolehtimaan terveydestä ja työoloista liittymällä työterveyshuoltoon. Katso lisää YouTubesta.

Pelit
Farmiseikkailu
– koko perheen lautapeli kannustaa miettimään maatilan turvallisuutta lasten näkökulmasta. Lasten maatilapeli on hauska ja opettavainen nettipeli lasten turvallisuudesta leikkimielisille.

Suojaintietoiskut
Suojaintietoiskuissa
 kerrotaan kuvin, animaatioin, tekstein ja puhuen maatalouden vaaranpaikoista, niiden välttämisestä ja erityisesti suojautumisesta.

Testaa rohkeasti tietosi maatalouden riskeistä:
Tutustu myös:

Jätä kommentti

Suosituimmat artikkelit

Saman aihepiirin kirjoitukset

Uusimmat kirjoitukset

Mela eli Maatalousyrittäjien eläkelaitos hoitaa maaseudun yrittäjien sekä apurahansaajien sosiaaliturvaa kattavasti ja tehokkaasti. Mela tarjoaa viljelijöille, kalastajille, poronhoitajille ja metsänomistajille sekä apurahansaajille monipuolista turvaa eri elämäntilanteisiin.