Juureva Joukko

Yleinen

Kuvakilpailu #ylpeätyöstäni

Kuvakilpailu #ylpeätyöstäni

Omassa työssä jaksaminen ja ammattiylpeys ovat kullanarvoisia asioita. Maatalousyrittäjät tekevät tärkeää työtä. Vaikka työ on sitovaa ja fyysisesti raskasta, kokevat useimmat yrittäjät työnsä mielekkääksi ja merkitykselliseksi. Suomalaiset ruuantuottajat ovat ammattitaitoisia ja motivoituneita. Kun työtä tekee suurella sydämellä, työ tuntuu hyvältä ja siitä voi olla reilusti ylpeä!

Haluamme nostaa kuvien avulla esiin nämä arvokkaan työn tekijät, ruuantuottajat, oman maamme antimet sekä maaseudun arjen ja juhlan.

Toimi näin

Ota kuva teemalla Ylpeä työstäni ja jaa se kanssamme. Kerro meille kuvin, minkälainen on sinun maataloutesi: arkesi ja työsi tai tuotteesi, josta olet ylpeä – vain mielikuvitus on tässä rajana! Lähetä kuva meille ja osallistut kilpailuun.

Voit osallistua kilpailuun julkaisemalla kuvasi Facebookissa tai Instagramissa tai lähettämällä sen meille sähköpostilla. Voit liittää kuvaan myös siihen liittyvän lyhyen tarinan.

Instagramissa: hashtagilla #ylpeätyöstäni. Merkkaa kuvaan myös @juurevajoukko. Instagram-profiilin tulee tällöin olla julkinen eli kuvan täytyy olla nähtävillä kaikille käyttäjille.

Juurevan joukon Facebook-sivulla: hashtagilla #ylpeätyöstäni ja liittämällä kuvasi kisasta kertovan päivityksen kommenttikenttään.

Voit myös lähettää kuvasi meille sähköpostilla osoitteeseen some@mela.fi. Laita tällöin sähköpostin otsikoksi Ylpeä työstäni.

Kilpailuaika on 23.5.–31.8.2016

Osallistu ja voita Jopo!

Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan syyskuun alussa aito keltainen Jopo-polkupyörä (suositushinta 435 euroa). Lisäksi osallistujien kesken arvotaan pieniä tavarapalkintoja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Säännöt

Osallistujalla täytyy olla täydet oikeudet kuvaan, jonka hän kilpailuun lähettää. Kuvan lähettäjä vastaa siitä, että hänellä on myös kuvan mahdollisena kohteena olevan henkilön suostumus kuvan lähettämiseen.

Osallistumalla kilpailuun osanottaja myöntää järjestäjälle rajoittamattoman oikeuden julkaista kilpailuun lähetetyn kuvan järjestäjän omissa medioissa (Facebook, Instagram, nettisivut, blogi) tai painotuotteissa.

Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagram rahoittama, tukema tai ylläpitämä.

 

#ylpeätyöstäni -kuvakisan kuvia Instagramissa:

Jätä kommentti

Suosituimmat artikkelit

Saman aihepiirin kirjoitukset

Uusimmat kirjoitukset

Mela eli Maatalousyrittäjien eläkelaitos hoitaa maaseudun yrittäjien sekä apurahansaajien sosiaaliturvaa kattavasti ja tehokkaasti. Mela tarjoaa viljelijöille, kalastajille, poronhoitajille ja metsänomistajille sekä apurahansaajille monipuolista turvaa eri elämäntilanteisiin.