Juureva Joukko

Yleinen

Kiitos ystävyydestäsi

Kiitos ystävyydestäsi

Meillä jokaisella on kenties ollut ainakin yksi ystävä, joka on koskettanut sydäntämme – jäänyt sydämeemme asumaan. Ystävyyttä on monenlaista, se on jokaiselle ainutlaatuista. Ystävyys on asia, jota haluaa vaalia. Toisinaan se on niin arkista, että sen arvo unohtuu ja ystävyyssuhdetta voi alkaa pitää itsestäänselvyytenä.

Olen havainnut, että ystävyys elää ajassa. Toisinaan samankaltaiset elämäntilanteet yhdistävät ja erilaiset taas etäännyttävät. Joskus ystävyys voi myös päättyä. Ehkä elämämme vievät meitä liiaksi eri suuntiin tai emme vain osaa enää olla ystäviä kuten ennen. Mitä jos ystävä ei enää tunnu ystävältä, voiko ystävyydestä erota?

Vaikka elämä saattaa kuljettaa ystäviä lähemmäs ja kauemmas toisistaan, jokainen ystävä on kuitenkin ollut omassa ajassaan meille hyvin tärkeä. Ystävä on jakanut kanssamme elämän ilot ja surut, ollut tukena ja kannustanut. Ystävän kanssa on jaettu elämää kaikissa käänteissä. Elämä olisi ollut monin verroin haaleampaa ilman ystävää.

Olen ollut onnekas, sillä elämäni varrelle on mahtunut monta rakasta ystävää. Yhden kanssa kuljettiin samaa matkaa vain lyhyen aikaa, toisen kanssa on ollut taas pitkiäkin taukoja välissä ja kolmannen kanssa kävellään edelleen elämässä rinta rinnan. Ystävyys on ainutkertaista ja arvokasta. Muistetaan siis vaalia jo olemassa olevia ystävyyssuhteita ja luoda myös uusia. Jokainen meistä voi olla ystävä toiselle.

Hyvää ystävänpäivää juuri Sinulle.

Jätä kommentti

Suosituimmat artikkelit

Saman aihepiirin kirjoitukset

Uusimmat kirjoitukset

Mela eli Maatalousyrittäjien eläkelaitos hoitaa maaseudun yrittäjien sekä apurahansaajien sosiaaliturvaa kattavasti ja tehokkaasti. Mela tarjoaa viljelijöille, kalastajille, poronhoitajille ja metsänomistajille sekä apurahansaajille monipuolista turvaa eri elämäntilanteisiin.