Juureva Joukko

Yleinen

Farmiralli – maatilan turvallisin peli!

Farmiralli - maatilan turvallisin peli!

Joko olet kokeillut uutta Farmiralli-mobiilipeliä? Farmiralli on maatilan pihapiiriin sijoittuva kännykkäpeli, jossa teemana on lapsiturvallisuus. Peli on suunnattu lapsille, mutta aikuisetkin saavat sitä pelata – tosin pelaamisessa he saattavat tarvita apuja lapsilta.

Maatilan pihapiiri on monella tapaa innostava leikkipaikka lapselle. On tilaa temmeltää, jännittäviä koneita, eläimiä ja paikkoja, jotka kutsuvat käyttämään mielikuvitusta ja valloittamaan ympäristöä. Maatilan pihapiirissä kuitenkin piilee hauskojen leikkipaikkojen lisäksi myös vaaranpaikkoja perheen pienimmille. Valitettavasti tämä näkyy myös onnettomuustilastoissa. Maatila on aikuisen työpaikka, jossa lapsi voi kohdata sellaisia turvallisuusriskejä, joita aikuinen ei kohtaa. Oman maatilansa riskeille voi myös tulla sokeaksi eli vaaranpaikkoja ei tiedosta, koska ne ovat päivittäin nähtävillä.

Suorita tehtäviä ja opi toimimaan turvallisesti!

Farmirallissa kierrellään maatilan pihapiirissä, leikitään ja suoritetaan vauhdikkaita tehtäviä. Samalla opitaan liikkumaan ja toimimaan turvallisesti maatilaympäristössä. Peli on opettavainen ja viihdyttävä. Se palkitsee turvallisista toimintatavoista, nokkeluudesta ja nopeasta reagoinnista. Menestyksestä palkitaan mitaleilla ja etenemisellä tasolta seuraavalle.

Farmirallin on suunnitellut ja toteuttanut Melalle Kajaanin ammattikorkeakoulussa pelialaa opiskelevien Biting Mascot -yritys.

Peli toimii Android-puhelimissa ja sen voi ladata maksutta Google Play Kauppa -sovelluksessa.

Kurkkaa Farmirallin traileri YouTubesta

Jätä kommentti

Suosituimmat artikkelit

Saman aihepiirin kirjoitukset

Uusimmat kirjoitukset

Mela eli Maatalousyrittäjien eläkelaitos hoitaa maaseudun yrittäjien sekä apurahansaajien sosiaaliturvaa kattavasti ja tehokkaasti. Mela tarjoaa viljelijöille, kalastajille, poronhoitajille ja metsänomistajille sekä apurahansaajille monipuolista turvaa eri elämäntilanteisiin.