Blogiohjeet

Juureva Joukko

Juureva Joukko on Maatalousyrittäjien eläkelaitos Melan blogi, missä asiantuntijamme ja vierailevat bloggaajat kirjoittavat ajankohtaisista Mela-turvaan ja maatalousyrittäjien hyvinvointiin, työhön sekä vapaa-aikaan liittyvistä aiheista ja ilmiöistä.

Juureva Joukko -blogilla on kolme kärkeä: Arjen puintia tarjoaa tarinoita yrittäjien arjesta, Oman maan antimia esittelee maaseudun elämää, ihmisiä ja palveluja, Iltamissa tutustutaan mielenkiintoisiin ilmiöihin ja tarinoihin.

Blogiin ilmestyy uusi kirjoitus noin kuukauden välein. Kirjoitukset ja kommentit päivittyvät arkipäivisin klo 9–16 välillä. Heinäkuussa Juureva joukko on kesälaitumilla.

Kommentointi

Kannustamme lukijoitamme kommentoimaan blogin kirjoituksia. Muistathan kuitenkin kunnioittaa toisten mielipiteitä ja olla asiallinen myös ollessasi eri mieltä.

Pääset kommentoimaan kirjoituksia tekstin alalaidasta löytyvällä lomakkeella. Kirjaudu kommenttikenttään nimelläsi ja sähköpostiosoitteellasi. Nimesi tai nimimerkkisi näkyy julkaistussa kommentissa, mutta sähköpostiosoitteesi ei välity siihen.

Luemme kommentit ennen kuin ne näkyvät blogissa. Emme julkaise kommentteja, jotka ovat herjaavia, rasistisia tai muuten loukkaavia, sisältävät yksityisiä henkilötietoja tai linkkejä asiattomaan materiaaliin.

Juureva Joukko ei ole Melan virallinen asiakaspalvelukanava

Jos haluat kysyä henkilökohtaiseen Mela-turvaasi liittyvistä asioista, pyydämme sinua kääntymään asiakaspalvelumme puoleen. Blogissa emme voi vastata asiakkaiden henkilötietoja paljastaviin kysymyksiin.

Asiakaspalvelu

Melan asiakaspalvelu auttaa kaikissa Mela-turvaan liittyvissä kysymyksissä numerossa 029 435 2650. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9.00–16.00.

Voit myös olla yhteydessä oman alueesi Mela-asiamieheen puhelimitse tai varata henkilökohtaisen vastaanottoajan.

Muista myös Melan sähköiset asiointipalvelut.